A nyelvemen fehér lepedék van, és nem tudom honnan de anya mondta borzalmasan büdös a szám pedig 3-4 órája kimostam a fogom milyen gyógyszert kel használni ami elomlassza?
A lepedékes nyelv kezelhető. A lepedék azért jelenik meg a nyelven, mert a szervezet azon az úton is folytat kiválasztást.
Drogériákban, gyógyszertárakban, interneten rengeteg webshopban kapható nyelv"kaparó", nyelvtisztító.
Nagyon jól teszi az ember, ha még fogmosás, bármi előtt megtisztítja a nyelvét. Nekem azzal kezdődik a nap.
Kérdező, próbáld ki, hogy naponta fogyasztasz háromszor édesköményből készített teát.
Kérdezted a gyógyszert. A te problémád eredője valószínűleg az egészségtelen táplálkozás, így azon is lehetne változtatnod. Ehhez nem kell gyógyszer, de ha más problémád is van azóta, akkor is érdemes lenne odafigyelned arra, hogy miket eszel, iszol.
A nyelvtisztítást naponta akár többször is végezd és nagyon ajánlom az édeskömény teát is, kúraszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!