A nyelvemen fehér lepedék van, és nem tudom honnan de anya mondta borzalmasan büdös a szám pedig 3-4 órája kimostam a fogom milyen gyógyszert kel használni ami elomlassza?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 21:51
1/11 anonim válasza:
Nem ártana mègegyszer átolvasnod a kèrdèsed mielőtt kiírnád...
De sajnálom a "borzalmasan büdös" szájra nem tudok tanácsot adni.
2/11 anonim válasza:
Öblögess pálinkával, az fertőtlenít.
3/11 anonim válasza:
Az a fehér tényleg lepedék, pár nap és elég fogmosás után lekopik nagyrésze
4/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy sima lepedék!!!
Lehet baktériumos vagy gombás fertőzés a nyelv bőrén. Ettől simán lehet büdös a szád. Kérdező, menj el az orvoshoz, ott mintát vesznek róla és a kórokozónak megfelelően kapsz rá gyógyszert.
5/11 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm harmadiknak legalább normális választ adott
2014. aug. 14. 00:20
6/11 anonim válasza:
egy nyelvkaparót is vehetnél,vagy fogkefével a nyelvedet is vakard le.
7/11 anonim válasza:
Mert a második mért nem jó válasz?
A pálinka fertőtlenít. Fogorvos is ajánlja szájfertőzésekre.
8/11 anonim válasza:
Igyál sok vizet. Attól is büdös lehet a szád, hogy ki vagy száradva.
9/11 anonim válasza:
a nyelvkaparó tényleg jó, egy perc alatt az egészet lekaparhatod vele és csak párszáz forint egy drogériában, meg esetleg vehetnél valami szájöblítőt.( Pálinka is hasznos)
Remélem tudtam segíteni.
10/11 anonim válasza:
A büdös szájszagot több dolog okozhatja, pl lyukas fog, vagy valamilyen mikroba: gomba/baktérium elszaporodott a szádban, stb... Szerintem keresd fel vele a háziorvost vagy a fogorvost, ő többet tud majd mondani. Ha csak sima szájszagról van szó, akkor használj rá szájvizet, pl: [link] ez több hónapra elég, nincs ízesítve, és csökkenti a baktérium számot, ami a szájszagot, lepedéket, fogkövet okozza, nem pedig elfedi azt egy tonna mentollal, mint egy átlag szájvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!