Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől romolhat egyik pillanatr...

Mitől romolhat egyik pillanatról a másikra a fog ilyen mértékben?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. utoljára általánosban kellett talán egy kis tömés. azóta semmi baj nem volt a fogaimmal. kb másfél hete vettem észre, hogy fáj az egyik fogam. azóta már másik kettő is, ma meg azon kaptam magam, hogy csúnyán mozog az alsó-első egyik fogam...
2010. jan. 13. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ott lyukas a fogad, ahol Te nem látod, a mozgásra nem tudok mit mondani. Szerintem ideje lenne felkeresni egy fogdokit:)
2010. jan. 13. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:

már kaptam időpontot, csak nem értem, hogy ez így hirtelen miért...

pedig már a cigiről is leszoktam pár hónapja...

igazából azért parálok, mert mivel soha nem volt baja a fogamnak még életemben nem kaptam szurit a számba és ettől nagyon félek, mert eleve a tű látványától rosszul szoktam lenni:D

2010. jan. 13. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy csak ennyi problémád van, én 20 éves vagyok és voltam már párszor tömésen:D

Amúgy amikor adja csukd be a szemed, én is parázok a látványától, de túl lehet élni, nem is fáj, csak zsibbaszt. Meg gondolj bele, ha nem kapsz szurit úgy nem lesz egy kellmes érzés. Kitartást:)

2010. jan. 13. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!