Mit tegyek, hogy leküzdjem a félelmem? SOS
Figyelt kérdés
Kb 1 éve letört a fogam és benne maradt a gyökér az ínyemben . Nem mentem fogorvoshoz mivel nem fájt és nagyon tartok tőlük. Aztán bedagadt és kénytelen voltam szájsebészetre menni ahol megnyitották a sebet és mondták hogy menjek vissza pár nap múlva mert kiszedik a gyökeret. De nem mentem mivel egyrészt féltem másrészt meg a fogaim teljesen szabálytalanul állnak.. soha nem is mosolyogtam és mikor kinyitottam a számat a Doktor ilyen döbbenten ránézett egy másik dokira.Persze gyerek korom óta piszkálnak vele.Most újra elkezdett fájni ott ahol a gyökér van ráadásul a szájpadlásomon valami kemény csomó van.. Hogy győzzem le a félelmem? mivel biztassam magam , hogy elmenjek? Annyira kínos ez nekem.2014. aug. 12. 16:46
1/6 anonim válasza:
Ne legyen kínos! Azért vannak a fogdokik, hogy ilyen és ehhez hasonló problémákkal foglalkozzanak. A legjobban úgy győzheted le a félelmed, ha szembe nézel vele. Ne szenvettesd magad egy ilyen kis félelem miatt! Remélem, tudtam segíteni! Szép napot!:-)
2/6 anonim válasza:
A fogorvos látott már ennél cifrábbat is, az a dolga, hogy helyrehozza. Magaddal szúrsz ki, ha nem mész el, előbb-utóbb úgyis el kell, legyél túl rajta. Utána már nagyon boldog leszel. Érzéstelenítéssel semmilyen kezelés nem fáj.
3/6 anonim válasza:
Egy gyulladás az ínyben, gyökérben nagyon káros tud lenni! Az ilyen gyulladás, amit hagysz lappangani, áthúzódhat bárhova, a szívedre is! Szóval nem szabad gyulladtan hagyni dolgokat a testedben, még akkor se, ha az az ínyed:( Én azt csinálnám, hogy fognám a legjobb barátomat, vagy a legkedvesebb családtagomat, és vele mennék el. Ha ezt végigcsinálod, nagyon meg fogsz könnyebbülni, és büszke leszel magadra! Drukkolok h erőt vegyél magadon!:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez most segített, remélem nem késő még. Ma még felhívom a szájsebészetet úgy tudom sürgősségi esetekben nem kell beutaló..
2014. aug. 12. 17:56
5/6 anonim válasza:
Jaj nem bestresszelni akartalak:S Bocsi:(
6/6 A kérdező kommentje:
Eléggé be tudok parázni az ilyen dolgoktól.. De örülök , hogy leírtad mert így most már csak a félelem miatt is de biztos , hogy elmegyek..
2014. aug. 12. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!