Van egy 33. fogam, ami nem illeszkedik a fogsorra, hanem felette van. Már évek óta nő, nem nagyon foglalkoztam vele, de mostmár látszik, ha mosolygok, és ez nagyon zavar. Szerintetek kihúzza nekem a fogorvos, ha megkérem?
Figyelt kérdés
Egyébként nincs rá panasz, csak nem túl esztétikus. Ha fogszabályzásra kerülne a sor, akkor az alatta lévőt lehetne kihúzni, de ez sokkal vastagabb, meg nagyobb annál, szóval szerintem nem illeszkedne.2014. aug. 9. 10:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem menj el fogorvoshoz, ő meg tudja neked mondani, mit kéne tenned. De úgy gondolom, simán kihúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!