Érdemes leszedetni a fogkövet?
Figyelt kérdés
Fáj ha leszedik? És mennyi ideig tart? Utána fehérebbek lesznek a fogaim?2014. aug. 7. 15:33
1/7 anonim válasza:
Mindenképp le kell szedetni mert alatta tele van baktériumokkal roncsolja a fogakat a fogzománcot, büdös leheletet ad, fogíny sorvadást okoz tehát semmiképp sem egészséges mindenképp le kell szedetni ha van.
Nem fáj egy kicsit kellemetlen de tűrhető. Normálisabb rendelőkben már van ultrahangos fogkő eltávolítás az sokkal kíméletesebb és hatékonyabb.
A fog kiszabadul a kosz fogságából és a természetes színét fogja mutatni.
Az, hogy milyen fehér a fogad az már egyéni kérdés de lehet fehérítést kérni igaz az egy kicsit drágább meló.
2/7 anonim válasza:
Érdemes, egészségügyi okokból is fontos, de szebbek is lesznek utána egy darabig a fogaid, leszedik az elszineződéseket.
Nekem kb 10-15 perc volt, nem éreztem fájdalmat.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! és ez ingyen van?
2014. aug. 7. 17:18
5/7 anonim válasza:
Suli fogorvos ingyen megcsin. ja van neked es mondja h megkene. Nem tudom hany eves vagy de ha nem sulis akk a korzeti is megcsin. ingyen. Nalunk igy van.
6/7 anonim válasza:
Nálunk a körzeti fogorvos nem csinálja ingyen, de a szájhigiéniai rendelésen ingyen van.
7/7 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül? Nincs túl sok fogkövem, de ha mondom neki, hogy azért jöttem, hogy leszedje, le fogja szedni?
2014. aug. 8. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!