Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy fogszabályzóm legyen?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 11. osztályba fogok menni most. Felül az egyik első fogam kicsit ferde, meg a 2 első fogam között nagy a rés is (bár nem tudom, hogy a fogszabályzó ezen mennyit segítene), és így még jobban látszik, messzebbről is, hogy nem egyenes a fogam. Viszont a szüleim szerint nem vészes. Most fogunk a napokban fogorvoshoz, féléves ellenőriztetésre, kérdezzem meg őt?2014. aug. 7. 14:25
11/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! :)
2014. aug. 19. 17:50
12/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen idősen sikerült. Most meg szép a mosolyom. És csak 1 évet kellett hordjam. Bár az enyém pont hogy össze volt torlódva...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!