Ügyifagyi kérdése:
Olyan görbék a fogaim! Mit csináljak vele? Fogszabályzó lehetséges? Meddig? Mennyibe kerül? Nagy a baly? (lent küldöm a képet)
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 23:02
2/7 anonim válasza:
Nem görbék, csak kuszák. Fogszabályzó szépen rendbe tudja tenni.
Ár az elég változó, attól is függ, hogy hány éves vagy. Menj el egy fogorvoshoz, beszéljétek át együtt.
3/7 anonim válasza:
Állítólag ők a legprofibbak, legalábbis én úgy tudom: [link]
4/7 anonim válasza:
Kicsit egymásra nőttek. Szerintem a fogszabályzó megoldás lehet. Jobb lenne, ha minél hamarabb felkeresnél egy fogorvost, mert hosszú távon ez így nem jó a fogaidnak. Nem tudod megfelelően ápolni, aztán szuvasodni kezd majd, aztán pedig a fogak elvesztéséhez is vezethet..na de ne szaladjunk előre!! Az ár attól függ, hogy fém vagy porcelán fogszabályzót akarsz-e. Ha fém, akkor olyan 100 ezer körül-, ha porcelán, akkor a 200 ezret is megütheti. Remélem, tudtam segíteni!!
5/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2014. aug. 5. 23:57
6/7 anonim válasza:
Fogszabályzót addig rakathatsz, ameddig vannak fogaid! :)
18 éves kor alatt sztk-ban tb támogatja. Tehát olyan 30-60 ezer forint, magán orvosnál kb. 100 ezer.
1,5-2 év alatt tökéletes mosolyod lehet, csak időben kell elkezdened.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is minél hamarabb keress egy orvost, ha nem tudsz rögtön fogszabályzós szakorvost találni, egy rendes, sima is megteszi, ő majd a továbbiakban eligazít téged egy szakemberhez. Én is így kaptam beutalót fogszabályzásra. Mivel írtad, 16 éves vagy, tényleg fontos lenne most elkezdeni a kezelést, mivel 18 éves korodig támogatott. Így a rendes ár töredékéért kaphatod meg a készüléket, valamint az ellátás ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!