Azzal, hogy fogszabályzós vagyok, és még több mint egy évig rajtam lesz, el is felejthetem a külföldi továbbtanulást? Vagy, hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
már több mint 2 éve fent van, de még jövőre is lesz úgy gondolom, még a keresztharapásom az megvan
meg lehet ezt valahogy oldani, hogy külföldön járogassak dokihoz, vagy ezt csak az itteni doki tudja mit hogyan kell?
2014. márc. 2. 10:16
1/1 anonim válasza:
Megsúgom, hogy itt kinn is vannak orvosok, és fogorvosok. Utána nézel, az országnak, hogy mit biztosít az eü, (általában diákoknak ingyenes az orvosi ellátás), és átjelentkezel. Legalábbis EU-n belül így megy. Sőt, ha te külföldön jársz iskolába, akkor benne vagy az ottani rendszerben, és ugyanaz jár neked, is, mint a többi diáknak is. Vagy ha állampolgár lennél. Ezért jó az EU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!