Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a tömött fogam, mi lehet...

Fáj a tömött fogam, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kb másfél vagy egy hete elkezdett fájni a fogam amit kb egy hónapja tömtek be. Nem úgy fáj hogy éjjel nappal, hanem csak rágáskor. Ma voltunk fogorvosnál azt mondta semmi baja a tömésnek meg nem is olyan nagy és mély. Azt mondta lehet hogy arcüreg gyulladás és az kihat a fogamra. Azt mondta ha nem javul akkor gyökérkezelni kell, de azt meg végképp nem akarom, mert anyukám mondta hogy neki teljesen széttörött a foga tőle.

Viszont én úgy érzem hogy ott a tömésnél van valami baj de hát a doki szerint meg nem. És más tünetem meg nincs. Azt is mondta hogy a front miatt válhat még érzékennyé.

Szerintetek? Mit lehetne tenni? Mi lehet a baj?

2014. júl. 31. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták 3orvos is,hogy nincs a fogamnak semmi baja, igaz,hogy tömött,de a tömés jó,csináltak rtg-is az sem mutatott semmit, végül egy hónap szenvedés után kihuzattam, azonnal megszűnt a fájdalom.
2014. júl. 31. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, három hete tömték a fogam és még mindig fáj. Eléggé félek, mert több helyen azt olvastam, hogy 1-2 hétig normáis maximum az érzékenység. Két dolog tartja bennem csak a lelket, az egyik az, hogy kezdetben nekem érintésre is fájt, most már csak kemnyebb ételek rágásánál, talán egyre jobb lesz majd. A másik, hogy páromnak is volt egy ilyen esete, ő is nagyon félt, de nála két hónap után teljesen elmúlt a fajdalom. Úgyhogy én még vagy két hetet várok mielőtt visszamennék a fogorvoshoz, nagyon remélem, hogy elmúlik magától.
2014. júl. 31. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Elő vagyok, azt hozzátenném,hogy nekem rágásra fájt,hanem alapból,ráadásul nem az a kis fájdalom amit még elvisel az ember, hanem gyógyszert kellett rá szednem.
2014. júl. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!