Az normális ha magánrendelőben előre nem közlik az árakat, és nem is lehet őket megtudni?
Találtam egy fogászatot.
Honlapon nincsen árlista,gondoltam megpróbálom személyesen.Sajnos,nincsen árlistájuk,csak akkor tudnak árat mondani ha elmegyek egy alkalomra,ami 18,000ft,és ott megmondják.
Szerintetek ez normális?
Ők azt mondják,hogy minden eset egyedi,amivel egyet is értek nyilván van kisebb tömés vagy nagyobb,egy csatornás fog meg több,de azért egy körülbelüli árat elvárnék.
Azt "javasloják" menjek el az első alkalomra,ami 18,000 eft,ott elmérik az állapotot és megadják a pontos árakat
Amikor én mentem magán fogorvoshoz akkor ott a tömés 12000 volt és nem volt az egyik olcsóbb mint a másik.
Én a helyedbe keresnék egy másik orvost ha lehet.
Nem, nem normális. Maga az, hogy egy konzultáció pénzbe kerül, visszás. Eszedbe ne jusson oda menni.
Én akárhány fogásznál voltam, a konzultáció mindig ingyen volt, bejelentkezéskor pedig már a telefonban kérdezték, hogy az árakat tudom-e, és sorolták egyből hogy nagyságrendileg mennyibe fog kerülni.
Egyébként erről a fogászatról van szó:
Kifejezetten gyökérkezelő rendelő,és mivel a fogam nem egyszerű eset,jó lenne egy normális fogorvost találnom.
Korábban illyennel én sem találkoztam,hogy legalább egy tól-ig árat sem tudnak mondani.
Azért kérdezem,mert attól tartok,hogy ha egy konzultáció ennyi,akkor egy gyökérkezelés százezres nagyságrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!