Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak? (Bővebben lent)

Mit csináljak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A mandulámon nagyon sok heg van, ami nagyon csúnya. Méghozzá ezekben a hegekben szinte mindennap ilyen kis fehér golyók alakulnak ki, amiket a háziorvosom szerint ki kell szedegetni (de ezt kb. 2 éve mondta, hogy ha kiszedegetem, elmúlik nemsokára.) Na most ezeknek a fehér golyóknak nagyon erős és rossz a szaguk, ami miatt úgy érzem, a leheletem is büdös. Nem tudok vele mit kezdeni, mert amikor másodjára is elmentem vele orvoshoz, jóformán kiröhögött.. Kérlek segíts, ha te is voltál/vagy ilyen helyzetben! Köszi!
2010. jan. 10. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem voltam még ilyen helyzetben, de én nem hagynám annyiban. Menjél el másik orvoshoz is.
2010. jan. 11. 09:25
 2/3 anonim válasza:
Nekem hasonló helyzetem volt olyanvolt a mandulám mint a "sajtosparizer" csak nekem nem sajt volt hanem genny.Ez azért alakult ki mert sokszor volt tüszős mandulagyulladásom de az én háziorvosom azonnal kivetette 17 éves voltam egykettő kikapták azóta semmi bajom. Jah még egy kérdés nem szokott émelyegni a gyomrod?
2010. jan. 11. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem. ILyenkor állítólag a mandula védekezik vmi baci, vagy gyulladás ellen. Nekem vhol lehet vmi rejtett gyulladásom, mert az ajkam állandóan cserepesedik, - ez gyulladás, és nem akar elmúlni, bőrgzógyász szerint egy másik gyulladás tartja fenn. Elmentem fül-orr gégészhez mivel vörös volt a torkom belül,csinált góckutatást a mandulára, semmi bajom nem volt. tanácstalan volt, igy akupunktúrba kezdett. Ennek hatására előjöttek ezek a fehér vmik, azt mondta az orcvos h ezek elhalt bcik. Utána nem jártam vissza, kicsit húzós volt alkalmanként az 5 e ft. Aztán nemsokra rá kiderült h van egy gócos fogam, szóval lehet ettől volt...bár utána még előjöttek, de utána én rengeteg term.gy. szert használtam, gyógyteák,ezüst kolloid meg sokminden egyéb, és azóta nem jöttek elő.
2010. jan. 17. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!