Lehetséges fogszabályzó esetén a gyűrű alatt szuvas lesz a fog?
Figyelt kérdés
Meg volt lazulva, nem igazán törődtem vele. De most duzzanat van az ínyemen pár napja, de még nem fáj jelentősen. Ilyenkor már elhalt a fogam? Vagy még menthető? Január 2-3ig nem tudok menni sehova. Ha akkor is sikerül, szerencsém lesz. Vagy csak csupán csak felsértette? Szerintetek ha tudom teljesen szedjem le és tisztítsam úgy a fogam?tegnap 12:46
1/3 A kérdező kommentje:
Mert így a gyűrű alatt nem igazán tudom.
tegnap 12:47
2/3 A kérdező kommentje:
De egyébként a felszíne nem lyukas meg nincs elszíneződve
tegnap 13:10
3/3 anonim válasza:
Igen sajnos, attól, hogy a felszínén nem látszódik még lehet lyukas. Nekem is a gyűrűk alatt lett lyukas 2 fogam, egy másik pedig demineralizálodott. Hiába szóltam, hogy hiányzik a ragasztóból nem javították meg...
Én csak laikus vagyok, de még jó eséllyel meglehet menteni a fogadat. Addig is antibakteriális szájvízzel öblögess, és óvatosan próbálgasd tisztítani.
Szerintem leszedni nem jó ötlet, ha meg is lazítod jobban, az ív miatt nem fogod letudni venni és csak rosszabb helyzetbe kerülsz. Amint rendel az orvosod hívd fel rögtön, az ilyen eseteket egyből megszokták nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!