SOS-be, kiesett a tömés a fogamból, rettentően fáj, megmostam hát beleért a lyukba a fogkefe szála, azt hiszem majd meg veszek, holnap megyek a?
Figyelt kérdés
a Szentkirályi úti fogorvosi rendelőbe, ott úgy tudom minden budapesti lakost ellátnak és nem is kell beutaló+?nem is kell fizetni érte, ugye jól tudom?2014. júl. 27. 20:11
1/5 anonim válasza:
Szentkirályi út 40.-ben állandó ügyelet van,most is mehetsz. Nem kell beutaló, TAJ kártyával ellátnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most már nem tudok elmenni, mert itt a kistestvérem és rá vigyázok. Anyukám éjszakai műszakban dolgozik, szóval marad a holnap reggel.
Én nekem a 47-et ajánlották, hogy oda menjek.
2014. júl. 27. 20:21
3/5 anonim válasza:
A 40-be kellene menned ilyen panasszal. Reggel 6-8 között meg talán ugyanekkor este nincs betegfelvétel annak ellenére hogy éjjel is van ügyelet. Szerintem a gyökérkezelés, tömés TB-re megy, a pótlásért kell fizetni. Amúgy nagyon pozitív tapasztalataim vannak a hellyel kapcsolatban, és másoktól is hasonlókat hallottam.
4/5 anonim válasza:
Vegyél be fájdalom csillapítót nekem a donalgin vált be fogfájásra sajna csak receptre adják.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Vissza lett tömve+fogkőleszedés, + zselével fel is kenték a fognyakat, már nem fáj, akkor fájt csak egy kicsit, de tűrhető volt:)
2014. júl. 28. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!