Fogszabályzó tisztítása?
Én régen kétfélét használtam, ha jól emlékszem, Oral-B volt az egyik, a másik pedig DM-es vagy Rossmannos, erre nem mernék megesküdni, hogy melyik, a DM valószínűbb. Lehet venni olyan fejet bele, ami kúp alakú, tehát az eleje sokkal vékonyabb, mint a hátsó szőrök. Én olyat használtam, vagy a nagyon vékonyat.
Igazából nem mondanám, hogy nekem sokáig bírták, volt, amiben nem a fej hajlott el, hanem maguk a szőrök estek ki, utána meg köpködhettem. :P
Nyugi, nekem több, mint 2 évig volt, de csak kihúztam! Sok szerencsét Neked is hozzá!
Köszi a választ. Ment a zöld :)
Akkor ezek szerint ezek ennyit bírnak kb. :/ Nekem is van kétféle egy kúp alakú, meg egy sima vékony, csak nekem a fej egybe van a nyéllel, tehát ilyesmi: [link]
Óóóó, csak most olvastam a válaszodat!
Én ilyet kaptam, ehhez mindig csak fejet kellett venni, azért az gazdaságosabb! :)
Ha tudod, szerintem próbáld ki, mert lehet, hogy anyagilag kevésbé odaverős ez a megoldás.
Én semmi ilyesmit nem használok.:p
Csak egy olyan fogkefét(!!) amit kifejezetten erre csináltak, tehát a középső sörtéi rövidebbek.
Ezzel általában 5percig mosom, minden kaja után (ha itthon vagyok).
Sokat rágózz.:)
És kaja után egy kis szénsavas, de csak pár korty..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!