Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás előtti érzéstelenítés...

Foghúzás előtti érzéstelenítés? (többi lent)

Figyelt kérdés
Bal oldalon alul az egyik hátsó fogamból letörött majdnem a fele. Mostanában állandóan fáj. Szeretnék elmenni fogorvoshoz viszont nagyon félek. Ha kihúzza akkor amit előtte ad érzéstelenítő inekciót mennyire fáj ? nem nagy a fájdalomküszöböm de azert bírom viszont rettegek a tűktől,a vértől és az orvosoktól... mihez hasonlítanátok az inekciót?

2014. júl. 23. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Az alsó hátsó fogaknál én nem az ínybe kaptam az injekciót, hanem oldalra a szám beseljébe nyomta a lágyrészbe, az elég kellemetlen volt, de tulajdonképpen csak pár másodperc és már zsibbadsz is.
2014. júl. 23. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hasonlítani nem tudom máshoz, 1-2szer megbök a tűvel, kellemetlen, de nem igazán fáj. Még mindig jobb ha most mész, mintha akkor mikor letörik a fogad másik fele is és fel kell vágni az egészet hogy a gyökerét kivegyék.
2014. júl. 23. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, és akkor ilyen spray-vel érzéstelenített. Kb. a fél számat nem éreztem utána órákig, de nem fájt egyáltalán.
2014. júl. 23. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokt :)) hát nem kicst félek de inkább elmegyek most
2014. júl. 23. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Na milyen volt az injekció?
2014. júl. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!