Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most már nem lesz baj, ha...

Most már nem lesz baj, ha megcsináltatom?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok bulímiás, folyamatosan mentek tönkre a fogaim (alapból is rosszak, már kicsi koromban is volt sok lyukas fogam, pedig rendesen ápoltam). Most már túl vagyok egy csomó terápián, gyógyultnak nyilvánítottak, csak mondták, hogy lehet 1x-2x megtorpanás, olyankor nem szabad feladnom.

Most 2 hónap alatt "csak" 2x hánytattam magam (előtte napi 3x-4x), de szeretném végre megcsináltatni a fogaimat. Most már lehet? Eddig tök fölöslegesnek tartottam valamiért, de lehet csak az én hülyeségem volt...

2014. júl. 22. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

A helyedben megcsináltatnám, márcsak azért is, mert ha kifizetsz érte egy csomó pénzt, akkor az is motivál a gyógyulásban, hogy akkor hiába költötted el a pénzedet, ha visszaesel.

További javulást és sok kitartást kívánok!

2014. júl. 22. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megcsináltatom, de TB alapon nem kell fizetnem a tömésért, meg fogmegtartó kezelésért, ha jól tudom...
2014. júl. 22. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
De akkor is motiváló, hogy rendesek a fogaid
2014. júl. 22. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Eddig se lett volna felesleges,mert akkor kicsi lyukat kellett volna betömni,most meg már nagyobbakat! Igen tb alapon a fogmegtartó kezelések ingyenesen!
2014. júl. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!