Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 20 éves korban lehet olyasmit,...

20 éves korban lehet olyasmit, hogy kihúznak egy pár fogamat és helyette raknak másokat?

Figyelt kérdés
Van egy pár fogam amelyik nagyon ferdén áll(pontosabb az alsó két elülső fogam), amúgy egészségesek. A fogszabályzót sokáig kell hordani és nagyon drága, mert elmúltam 18. Lehetséges az ilyesmi?
2010. jan. 9. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Hogyne lehetne! Párszázezerből megvan, rettenetesen fáj, és soha többé nem lesz olyan, mintha saját lenne...

Gratulálok!

Fejed tetszik? Mert ha nem, akkor azt is levághatod :D

2010. jan. 9. 15:13
 2/7 A kérdező kommentje:
nem értem mért kell leszólni ezért a kérdésért. Lehet, hogy neked van egy szép fogsorod és el sem tudod képzelni, hogy milyen mikor egy lánnyal beszélsz és nem mersz kacagni, mert meglátja a ferde fogsorodat.
2010. jan. 9. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fogpótlás jóval komplikáltabb és drágább is, mintha fogszabályzód lenne.
2010. jan. 9. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A fogszabályozó az olcsóbb megoldás. Lehet, héjat tenni a fogakra, de ahhoz is le kell csiszolni a fogakat.

A fogorvos sem fog olyat ajánlani, ami a fogak kárára megy, mert lehet, hogy szép, de funkcióban, nem ugyanaz és hosszú távon, pedig még több kárt tesz.

Jó az a fogszabályzó, de mondd el a aggodalmaidat, a fogorvosnak is és elmondja neked a szakmai szempontokat.

2010. jan. 9. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Azért szóllak le, mert ugyanolyan telhetetlen és türelmetlen vagy, mint a legtöbb mai ember! 1-2 év alatt tökéletes fogsorod lehet, ami ráadásul a sajátod, de nem, te agyuramistenderögtön!!!! Mindenki ilyen mostanában, gyorsan gazdagnak lenni, gyorsan lefogyni, gyorsan mindent, gyorsan-gyorsan-rögtön-rögtön!!!

20 éves vagy, nagyjából 4-5 éve már ilyenek a fogaid... eddig nem zavart??? Már rég rendbe lehetett volna rakni őket.

Egy haveromnak volt 8 foga, ami az oldalával állt előre a szájában :S Szóval 90 fokban rosszul álltak... 2 év fogszabályzás, és hibátlan lett.

Nem kell türelmetlenkedni. Ráadásul úgy megbánnád a műfogakat, hogy csak na...

2010. jan. 9. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia:)

én teljes mértékben megértelek...sajnos nekem sem szépek a fogaim, de nekem azért, mert genetikalag romlékonyak...:(hiába mosom...mintha semmit sem érne:(semmiképp ne keseredj el, mert ma már nagyon fejlett a fogászati tudomány.Rengteg olyan héjat és koronát tudnak már készíteni, amelyek a te problémádra is megoldást jelentenek.Persze némelyik foganyagveszteséggel jár, tehát lekell csiszolni a saját fogadból valamennyit.Ha ezt nem szeretnéd, vannak ma már olyan fogszabályozók, amelyek szinte nem is látszódnak, ilyen például a porcelán, a fog színével megegyezik, itt erről olvasthatsz: [link] van olyan is, amikor direkthéjjal javítják a ferde fogakat.Van olyan is, hogy kihúzzák a fogaid és implantátumot rajnak a helyére, de erről még nem sok véleményt hallottam, és drága is.Ha van egy kis tartalék pénzed, akkor egy nevesebb fogászaton, fogorvosnál tudnak segíteni a problémádon:)Sok jót hallottam Dr.Memari Masoudról is, de a google-ba is sok profi fogészatot találhatsz:)

Szurkolok neked:)Tudom mit érzel, ezért is remélem találsz egy jó helyet és szép fogaid lesznek:)

Sok sikert:)

2010. jan. 9. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
A fogszabályozó kb. 250ezer forint, az inplantátum(mert az az aminek értelme is lenne) meg foganként(!!!) ennyi. ráadásul ott is kell a csap beültetése után 6hónapot várni a korona építés előtt. A fogak kihúzása egyébként sem túl kellemes érzés. Szóval ha nincs fölös 1 millió forintod csináltass fogszabit. én is azt tenném még ha nem szúrtam volna el idejekorán
2010. jan. 10. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!