Barátnőm fogai nagyon csúnyák (többi lent? )
Én elég fura családból jöttem, nem volt divat nálunk se a fogmosás. (Érdekes, de akkor sokkal egészségesebbek voltak a fogaim). Mikor összejöttem a párommal Ő megmondta őszintén, hogy kicsit oda kéne figyelnem a szájhigiéniára. Azóta nincs ilyen gond én nem sértődtem be ezen.
De érdekes, hogy míg nem volt rendszeres fogmosás (azért néha mostam), addig szépek voltak a fogaim, egy szuvas sem volt, aztán utána kezdtek el romlani... Pedig lágy kefét használtam.
:(
Vagy valami szájöblítőt vegyél neki (ajándékba)
Vagy menj el vele fogorvoshoz levetetni a fogkövét
"Én elég fura családból jöttem, nem volt divat nálunk se a fogmosás. (Érdekes, de akkor sokkal egészségesebbek voltak a fogaim). Mikor összejöttem a párommal Ő megmondta őszintén, hogy kicsit oda kéne figyelnem a szájhigiéniára. Azóta nincs ilyen gond én nem sértődtem be ezen.
De érdekes, hogy míg nem volt rendszeres fogmosás (azért néha mostam), addig szépek voltak a fogaim, egy szuvas sem volt, aztán utána kezdtek el romlani... Pedig lágy kefét használtam.
:("
Ezt hogy?? :O Nem kötekedem, csak nekem meg pont akkor romlik ha nem mosom... így nyáron van hogy 2 napig nem megyek sehova, azalatt meg elfelejtek ugye fogat mosni.. és már addigra tiszta lepedékes meg romlanak el komolyan... fogpiszkálót használok rendszeresen, még akkor is ha a tunyulásom miatt elfelejtek fogat mosni :D
De hogy lehet az, hogy nálad pont fordítva van? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!