Pár napja mintha az összes fogam fájna. De inkább csak az inyem. Hogy mulasszam el?
Figyelt kérdés
Londonba vagyok és itt nagyon drága a fogászat haza meg nemtudok most menni. Éjjel nappal mosom most a fogam és listerin szájvízzel öblögetek de nem jobb. Olyan mintha hirtelen tönkre kezdene menni az összes fogam.2014. júl. 11. 00:50
1/7 anonim válasza:
Talán mégse kéne túlzásba vinni a fogmosást?
2/7 A kérdező kommentje:
Csak azóta viszem túlzásba amióta ez van addig énis normálisan
2014. júl. 11. 00:59
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg egy fogad rossz, és az kisugárzik. Vegyél be fájdalomcsillapítót és öblögess sós langyos vízzel, hátha segít. És minél előbb menj fogorvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Nekem is fáj a napokban majdnem mind.
Az még nem jelenti a romlást. Látszik is valami?
Van itthon fogorvosod? Az enyém látatlanban is diagnosztizál, ha felhívom.:)
Tényleg nem szabad ennyire mosni, az ínynek kimondottan árt!
Inkább végy fogzuhanyt!
6/7 anonim válasza:
Lehet valami "front" van és attól van
Vagyis majd elmúlik
7/7 anonim válasza:
Londonban is kapható szerintem kamilla tea. Vegyél a gyógyszertárban rendes igazi kamillát és főzd ki. Amikor kihül ölblögesd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!