Koronától nincs furcsa érzése annak akinek van? Nem "műanyag" érzet? Van rés a fogak között mint az igazinál, vagy ha több van egymás mellett az valahogy egybe van "öntve"?
Nincs. 1-2 napig fura, de utána észre sem veszed a különbséget.
Nekem 2 egymás melletti fogamon van korona, de 10000%-ig, olyan mint az igazi.
Van ugyanúgy rés, és tényleg max. egy fogorvos tudja csak megkülönböztetni az igazitól.
evésnél sem érzed?
le van törve az egyik első fogam...koronát javasoltak...annyira félek, hogy milyen érzés lesz utána
Ez egy lehetőség a fog megtartására
Különben a húzás lenne a másik lehetőség,de akkor meg már híd kéne, szóval mindenképp ez a legolcsóbb
Nagyon le van törve ?
Nem lehet felépíteni?
Kamaszkoromban fejeltem le valamint, azóta van az első 3 visszaépitve. Mindháromra tenné koronát/hidat...75ezer/Db
Nem is az ára, meg állítólag szebb lenne mint az eredeti. De én óckodok tőle...félek nagyon létszana hogy mű.
Nem látszik, hogy mű, főleg ha porcelánból van.
A műanyag, hamar elszíneződik, és azt asszem fémre húzzák vagy mi.
Amit írtál az nagyon drága, mert nekem 25 ezer forint volt darabja a porcelán. Ennél vannak drágább anyagok.
Nem zavar evéskor sem, mert a letört fogat normálisan megcsiszolják (fogmintát vesznek, meg fogtechnikushoz küldik az anyagok, stb.) és arra a csiszolatra húzzák a koronát (mintha felhúznál egy csizmát a lábadra) ami 10000%-ig illeszkedik.
Na, amikor ráteszik, akkor valami cementtel (nem tudom igazából mi az összetétele, de szerintem ne építkezési cementre gondolj) rögzítik, így eggyé válik a fogaddal.
Ugyanúgy haraphatsz, rághatsz, stb.
Teljesen eredeti fog kinézete van, mert méret, domborulat, vagy akármi ami a fogat jellemzi, azt ugyanúgy megcsinálják, és a fogaidból szín mintát néznek, és azt a színt keverik ki, így nem lesz sem sötétebb, sem világosabb, így egyáltalán nem fog látszódni, hogy az korona.
nem....75ezer/db
cirkónium?? mintha ilyesmi szót használt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!