Mi fognak velem csinálni a fogorvosnál?
Figyelt kérdés
Feb.18.-ára vagyok bejelentkez a fogorvoshoz és kell fogszabályzó..Mit fog velem csinálni??Ki fogja húzni az egyik fogam vagy mii??
S.O.S.
2010. jan. 7. 15:56
1/5 anonim válasza:
bemegy, radugornak ketenharman beszilyaznak a szekbe, elöveszik a kiscsakanyt meg a legnagyob kombinaltfogot kipeckelik a szad, bekotik a szemed, mert erosen vilagit a lampajuk (csak azert ne hogy megvakulj) bekapcsoljak a legkalapacsot es sutty beszabalyozzak a fogsorod
2/5 anonim válasza:
Megbeszélitek a fogorvossal, hogy milyen típusú fogszabályzót szeretnél hordani (ez nem csak esztétikai, hanem pénztárca kérdése is lesz!)pl. amit állandóan kell hordani - ebbőlis többfajta van, vagy olyat, amit nappalra ki lehet venni és csak éjszaka hordod. Aztán - ha nincs lyukas fogad, amit nem árt előtte rendbe hozni -a fogorvos egy kis sínszerű műszerbe sűrű, folyékony masszát fog tenni és az így megtöltött sínt fogja rászorítani az alsó vagy a felső fogsorodra + szájpadlásodra(attól függően, melyik terület szorul szabályzásra), ott fogja tartani pár percig, hogy a massza jó alaposan felvegye a fogaid formáját. Aztán a megszilárdult minta után elkészítik a fogszabályozót és megbeszélés szerint mehetsz a készülékért. Szóval ne félje, semmi szörnyűség nem fog veled történni!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszii
2010. jan. 7. 18:49
4/5 anonim válasza:
az előttem szóló részletesen leírt mindent, annyit tennék hozzá, hogy akármilyen kellemetlen is a fogorvosnál, max csak egy két óráig rossz, aztán fél életedbe szép fogaid lesznek. Nekem úgy tűnik megéri az a kis szenvedés...:)
5/5 A kérdező kommentje:
:) Köszönömm
2010. jan. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!