MA voltam reggel fogorvosnál. Első foghúzásom volt, és a doki nem közölte, hogy nem szabad öblögetni, húzás után, mert leviszi az alvadt vért és vérezni fog továbbra is. Még vérzik mindig, el fog múlni magától vagy mit kell csinálni?
Most akkor kimostad a szádból a vért?
Gratulálok a dokidnak, így sokkal hosszabb és fájdalmasabb lesz a gyógyulás. Ugyanis az alvadt vér azért kell oda, mert az szépen lassan átalakul szövetté (nekem legalábbis ezt mondta a dokim). Így meg csak van egy lyuk, amibe belemegy a kajamaradék, bacik, stb. :(
Júúj most látom, hogy öblögettél... tényleg gáz, hogy ezt nem mondta a doki, hogy 1 napig szigorúan tilos.
nem tudnád felhívni, most mi a teendő?
Köszi a válaszokat, most úgy tűnik hogy sikerült megalvadnia, már nem vérzik egy fél órája. Többet nem megyek vissza ahhoz a dokihoz, az tuti, bár azért én is elég gyökér voltam.. :)
ja meg vettem joghurtot is, gondolom ne nagyon egyem meg. Mert olvastam hogy a tejtermékek is gátolják a vér alvadását. :)
Nah most ismét vérzett az imént.
Kettéfűrészelve odaraktam nővérem tamponját, hátha elállítja, bár lehet hogy nem a legjobb ötlet de most nem tudok mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!