Ti mit javasoltok a felül szétálló metszőfogaim helyretételéhez?
Figyelt kérdés
Ma jártam a fogorvosnál, mert már nagyon zavarnak a szétálló fogaim. Azt mondta, hogy vagy porcelánhéj, vagy 1,5-2 év fogszabályzás teszi helyre a problémát. Viszont azt olvastam interneten, hogy a porcelánhéj felrakásához le kell csiszolni a fogzománcból, viszont azt nem szeretném. Szerintetek mitévő legyek?2014. júl. 9. 21:53
1/2 anonim válasza:
Ne tedd tönkre a fogaidat a porcelánhéjjal, inkább vállald a fogszabályzót.
Amúgy a 1,5-2 év meg fszság... Bőven helyrejön fél év alatt, majd még fél év, hogy rögzüljön is, aztán jöhet az éjszakai.
Nekem 1év 3hónap volt a fogszabályzó fent, 1 év lent, és hidd el, nálam voltak bajok..elég komolyak. Ráadásul fél év alatt helyrehozta, a maradék idő tényleg csak utolsó apró korrekciók miatt volt, amiket már csak én és a fogorvosom veszünk észre.
Szóval inkább fogszabályzó, és látogass meg többet is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, ment a zöld kezecske. :)
2014. júl. 17. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!