Ha két és fél évig kell bennt lennie, mennyibe fog kerülni egy fogszabályzó?
~100-150ezer/ív attól függően, hogy fém vagy porcelán, vagy kombinált kell. Aztán havonta ~5ezer/ív az aktiválás. Ezen felül az elején biztos kell fogröntgen, fogtömések ha kell, a végén pedig levétel+retenciós ív, ami ~50ezer. Persze ez is változhat.
Tehát 200-300ezer a két ív, még ugyanennyi az aktiválási díj 2,5 évre, valamint a járulékos költségek előtte utána, ami egy szűk 100as.
Ez így 700ezer. Ez persze az egésznek inkább az alsó határ, a felső pedig a csillagos ég.
Mikor nekem volt, akkor kértem előtte ajánlatot, hogy mi mennyibe kerül. Hát volt 500ezer és 1,3millió is. Hozzáteszem, utóbbi azt mondta, hogy alsó hangon 2 évig fent kell lennie(csakhogy jól lehúzzon), míg az előbbi bő 1 év alatt helyrerakta és most már gyönyörű a fogsorom..
Tehát menj el 3-4 helyre és érdeklődj, konzultálj.
Értem.
Esetleg tudnál ajánlani fogászatot, ahol jobb áron tudják mecsinálni (budpest és környéke)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!