Csenyke kérdése:
Mit tegyek? Fogszabalyzot kaptam és ranott az innyem.
Figyelt kérdés
Egy hete kaptam fogszabalyozot és a femgyuru felsertette az innyem és egy kis darab íny ranott a fogamra és fáj is...mit tegyek hogy elmuljon?2014. júl. 4. 22:58
2/2 anonim válasza:
Szerintem is nézesd meg.
Van egy olyan érzésem, hogy annyira azért nem nőtt rá szó szerint, csak lehet, hogy a fogaid nem olyan magasak, és ha nagyobb erővel nyomták rá a gyűrűt, akkor esélyes, hogy bement az íny alá. Nekem így volt, de szerencsére nem nőtt rá nagyon, és nem fájt.
Lehet, hogy ha még piszkálod, nyomkodod a nyelveddel, stb. akkor azért van még gyulladásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!