Az éjszakai fogszabályszó után mindenképp kell állandó?
Nekem van éjszakai.Az orvoson nem igazán tudok kimenni,mert egyszer azt mondja,hogy kell majd,egyszer azt,hogy nem.A múltkor éppen azt mondta,hogy sokat javultak,láthatóan a fogaim,a harapásom is tökéletes,de van még pár olyan kisebb hiba amin az állandó tudna korrigálni.
Alapjában véve szépnek néz ki a fogam,a harapásom nem volt szép,és főleg emiatt kaptam éjszakait is,a harapásom viszont rendbe jött.
Ez esetben vajon muszáj állandót?Igazából ha nem muszáj,akkor én nem nagyon szeretnék,mert a problémám nagy részét tényleg helyrehozta,nagyon sokat javultam.Az állandót meg nem szeretném még évekig hordani,ha nem muszáj.
17/L
Erre sokat így nem tudok mondani sajnos, látnom kéne. Viszont nem értem, hogy miért nem az állandóval kezdett az orvos: neki elvileg látnia kell, ha indokolt az állandó fogszabályzó viselése, és miután ez elvégezte a munkáját, utána kell viselni az éjszakait, hogy a fogak ne álljanak vissza az eredeti helyükre.
Milyen hibái maradtak a fogaidnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!