Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az éjszakai fogszabályszó...

Az éjszakai fogszabályszó után mindenképp kell állandó?

Figyelt kérdés

Nekem van éjszakai.Az orvoson nem igazán tudok kimenni,mert egyszer azt mondja,hogy kell majd,egyszer azt,hogy nem.A múltkor éppen azt mondta,hogy sokat javultak,láthatóan a fogaim,a harapásom is tökéletes,de van még pár olyan kisebb hiba amin az állandó tudna korrigálni.

Alapjában véve szépnek néz ki a fogam,a harapásom nem volt szép,és főleg emiatt kaptam éjszakait is,a harapásom viszont rendbe jött.

Ez esetben vajon muszáj állandót?Igazából ha nem muszáj,akkor én nem nagyon szeretnék,mert a problémám nagy részét tényleg helyrehozta,nagyon sokat javultam.Az állandót meg nem szeretném még évekig hordani,ha nem muszáj.

17/L

2014. júl. 1. 22:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Erre sokat így nem tudok mondani sajnos, látnom kéne. Viszont nem értem, hogy miért nem az állandóval kezdett az orvos: neki elvileg látnia kell, ha indokolt az állandó fogszabályzó viselése, és miután ez elvégezte a munkáját, utána kell viselni az éjszakait, hogy a fogak ne álljanak vissza az eredeti helyükre.

Milyen hibái maradtak a fogaidnak?

2014. júl. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!