Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A tejfog kihúzás fáj?

A tejfog kihúzás fáj?

Figyelt kérdés

Az utolsó fenti tejfogamat fogják kihúzni ma. Injekcióval (ha igen, fáj?) vagy csak egyszerű spray-vel érzéstelenítik? Mozog már egyébként.

Köszönöm! :)

15/L

2014. jún. 30. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj. Kicsit kellemetlen, de fájni nem fáj. Nem olyan, mint egy vasfog húzása, gyökerekkel meg minden. Az injekció sem fáj, olyan, mint bárhol máshol egy injekció. Szúró érzés és utána egy pici feszülés érzés, de aztán órákig még a nyelved is alig érzed :P nagyon hatékony. De hogy őszinte legyek, talán jobban fáj az injekció beadása, mint maga a tejfog húzása :) ezért én nem is biztos, hogy kérnék. De ha ennyire félsz, tuti adnak majd, hogy ne félj :) Az egész nem lesz fél perc! :)
2014. jún. 30. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem vészes. Fogszabályzáson 7 tejfogamat húzták ki, egyikhez se kaptam injekciót, tejfoghoz nem éri meg szerintem. Csak Spray-t kapsz, és a legrosszabb az egészben szerintem egy érdekes, szakadásszerű hang, nem is a fájdalom. Nyilván nem kellemes, de pl. a csontfog húzásához hasonlítva (abban is volt részem) még jó is.
2014. jún. 30. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Na milyen volt?
2014. júl. 1. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor az hátsó fog ?
2014. júl. 1. 00:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, sima spray-t kaptam, nem is éreztem semmit, csak maga a hang, ami ijesztő volt. :)

Nem, nem hátsó fog, zápfogat húztak.

2014. júl. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!