Az nagy gáz ha nekem már kb 8 fogamat tömték és nemsokára lesz egy gyökérkezelés?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ez nem ciki? Anyukámnak is érzékeny fogai voltak, de már koronázták meg tömték az övéit is.
14/L
2010. jan. 5. 13:28
1/6 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem, én 16voltam mikor már csak pár fogam nem volt tömve, és volt pár olyan fogam is amit 3!!! oldalról tömtek.
2/6 anonim válasza:
Legalább betömeted és nem hagyod kirohadni.
3/6 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is állandó problémáim vannak a fogaimmal. Nem használ semmit a legújabb fejlesztésű laboratóriumban tesztelt fogkefedizájn, se a 24 órás védelmet garantáló fehérítő fogkrém, ami gyógyfüveket, diót, mazsolát, avokádót, görögdinnyét, és őrölt boszorkányszart is tartalmaz. 10 fogorvosból 9 krva nagyot tévedett...pedig naponta kétszer mosok fogat, és nem csak simogatom a kefével.
Sajnos ez egyfelől öröklött hajlam, másfelől viszont a kóla, az erőteljes ízű gyümölcslevek nagyon hamar kikezdik a fogzománcot.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam hogy másoknak is vannak fogproblémái :)
2010. jan. 5. 13:55
5/6 anonim válasza:
Nem. Az a gáz, amikor valaki nem jár fogorvoshoz amikor indoklt lenne.
6/6 anonim válasza:
Én 20 vagyok és nekem 10 fogam van tömve és még egyet be kell:S Pedig én is mosom napi kétszer őket. Az lenne a ciki, ha hagynád rohadni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!