Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 hete húzták ki a fogam,...

2 hete húzták ki a fogam, gennyedzik a helye. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2x mentem vissza azóta, mert nagyon fájt, gyulladt volt. Ez már viszonylag javult (először kitisztították, raktak rá gyógyszeres csíkot. Másodjára ránézett, "jó ez, minden rendben"...)

Minden nap érzem, hogy folyik belőle a genny, hol kevésbé, hol jobban. Kellemetlen, és ciki lenne, ha más emberek éreznék, hogy büdös :-S

A fogamat mosom rendszeresen, öblögetőt használok, rágózok is, de ezek max elnyomják, na meg az okot, a gyulladást nem szüntetik meg :-S

Mindenkinek így van foghúzás után, vagy valami fertőzést kaphattam?

(Beszólásokat nem kérek, inkább segítséget, tanácsot.)

2014. jún. 26. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez valami pancser orvos lehetett. Újra vissza kell menni, mert ez nem normális, még az is lehet, hogy kis gyökérdarabka letörött és benn maradt
2014. jún. 26. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez nem lehet, hanem tény, és azt mondta, azzal nem tud mit csinálni, mert szerinte az a csont, ami tartotta a fogat, azt nem szedheti ki :S

Bp, Szentkirályi utca... Ez volt az egyetlen, ahova nem 2 hónap múlva adtak időpontot :S Sürgős volt, mert előtte lévő éjjel a fájdalomtól nem tudtam aludni se.

2014. jún. 26. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez furcsa, hogy nem adott senki antibiotikumot

Pedig ha gyulladás van, azt szoktak felírni

Úgyhogy mehetsz vissza megint antibiot kérni

2014. jún. 26. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Meg a genny is gyulladást jelez

Kérj antibiotikumot, különben az életben nem fog elmúlni

2014. jún. 26. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Mind a két kontrollnál kértem, mert éreztem, hogy nem oké, de nem írták fel, mert szerintük nem kell :(

Jövő héten elmegyek a körzeti fogorvoshoz, hogy adjon beutalót a szájsebészetre (mert oda csak úgy lehet menni.)

Magától gyanítom hogy ez nem jön helyre.

2014. jún. 27. 05:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek tényleg nem orvosok

Akkor meg a házidokihoz menj antibiotikumért

(feliratni) Mindenképpen kell hozzá recept

2014. jún. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!