Hogyan szerezhetnék fogszabályzót?
Mélyharapásom is van, a fogaim enyhén kuszák, iskolában is mindig elküldtek fogszabályozásra. Kb. mostanában értem el zt a kort, hogy már érdekel, hogy nézek ki és zavar, ha nem úgy, ahogy szeretném. Ráadásul az első 2 felső metszőfogam nagyobb is, mint a többi fogam, és teljesen rálógnak az alsó fogsoromra. Féltem a fogaimat, rengetegszer álmodtam már, hogy kiesnek, meglazulnak. Csak sajnos egyáltalán nincsen pénzünk fogszabályzóra... Nem is olyan tekintetben, hogy 100-200 ezer forintosra.. hanem már pár 10 ezret is nehezen tudunk összeszedni rá.. Tegnap olvastam, hogya durva mélyharapást műteni kell.. ugye ez nem fajulhataddig, ha nem kezelik időben? Nincs erre valami támogatás? Hol tudnánk olcsóbban mgszerezni?
A segítséget előre is köszönöm!
15/L
Én SZTK-i fogászatra járok, 13 éves korom óta. Egyszer fizettünk kb. 5 ezer forintot.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!