Essemm112Gabii kérdése:
2 Hét múlva kapok fogszabályzót! Milyen lesz?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz,felragasztott fogszabályzóm (05.05).. Kicsit őszintén félek is.. Fáj amikor felrakják?Utána sokáig fáj?Ti mit ettetek abban az időben??... 13/F2014. ápr. 22. 11:44
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és mégegy kérdés...szabad rágni,meg enni mindent?? Mármint hogy szabad,csak fáj??
2014. ápr. 22. 11:49
2/9 A kérdező kommentje:
A fiúkon ténleg cuki? ^^ :D
2014. ápr. 22. 11:58
3/9 anonim válasza:
Nem mindig cuki attól függ alapból hogy nézel ki
Nekem régen volt már de 5napig nagyon fájt,alig tudtam rágni
Utána már nem fájt. Fura volt megszokni de simán túlélhető
13/K
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok,az 13/L akart lenni
5/9 anonim válasza:
Nekem felrakták, majd kihúztak két fogam, tehát megszadiztak rendesen :D a fogak helye fájt inkább, arra fájdalomcsillapítót szedtem. Viszont aznap én ettem rendesen, persze tejterméket kerülve. :)
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj ... a ragasztó savanyú engem csak az zavart :D Hát evésre ne nagyon számíts , mondjuk én beszélek aki tegnap kapott fogszabit+ harapás emelőt és most rizseshúst eszik , na mind1 :D mondjuk igaz hogy szinte csak lenyelem , de ez főként a harapás emelő miatt van. Nekem 3-4 napig fájt , nem is az hogy fájt hanem addigra szoktam meg , akkor még csak felül volt , nehezen viseltem , de most 2x amikor már alsóm is van , kicsit kevésbé fáj , vagy hát szokatlan. Huh kicsit elhúztam na mind1. 12/L
7/9 anonim válasza:
Ahhh, semmi. Nekem a fogszabi elott volt szajpadlastagitom is, sz szornyu volt. Mindenkeppen vagyetek fogszabalyzos viaszt amit ha tor vagy szur ra tudsz rakni. Nekem mar 8 es fel honapja fent van es eszre sem veszem.:-)
8/9 anonim válasza:
Az elozo vagyok. Enni tudsz de az elejen ne kemenyeket (csoki, rantotthus) vagy gyumolcsoket amit harapni kell es kemeny (alma, korte)
9/9 anonim válasza:
Előtted lévő írta hogy almát még ne egyél.. erről jut eszembe , hogy nekem külön mondta a doki hogy azt egyáltalán ne egyek , csak ha fel van vágva , mert amúgy leszedi a fogszabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!