Mennyibe kerül egy alsó felső fogszabályzó?
Én kb. 14 éve kezdtem el a szabályzást, 4 évig tartott mindennel együtt, tehát 11-15 éves koromig
Az alsó szabályzóm 45 volt, a felső 35. Vagy fordítva, már nem emlékszem.
Ezen kívül járni kellett kontrollra, ami alkalmanként 2-3 ezerbe került, havi egyszer. A felső nagyon sokáig volt fent, ennek köszönhető, hogy 4 évig (éjjeli+nappali) hordtam a cuccot. Ez 96 rugó összesen.
A fogszabályzó után nekem volt éjjelim, ami segít megakadályozni, hogy a fogak visszaálljanak, ez a két fogsorra került összesen 60 ezerbe.
Ezekben még nincsenek benne a röntgenek, a gipszminták, stb. szóval ezek nélkül:
35.000+45.000+96.000+60.000=236.000 Ft.
Nagyon becsülve, mert pontosan nem tudom, hogy hány évig, hónapig, napig volt meg nekem a szabályzóm.
Ha csak egyik sorra kell, akkor ebből lejön vagy a felső, vagy az alsó szabályzó ára, plusz 30.000, szóval olyan 155 és 165 ezer között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!