Egy felső fogszabályzó kb mennyibe kerülne? 17/L
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 14:06
1/5 A kérdező kommentje:
egy sima ezüst*
2014. máj. 31. 14:08
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezt csak doki tudja neked megmondani, mert mindenhol más az ára. Ráadasul tudtommal 18 ev alatt az állam is támogat szal lehet különösen olcsón megúsznád (persze csak ha állami helyen csinálod). Szal igyekezz, az h megkérdezed az semmibe se kerül:) amugy olyan h felső fogszabi nincs, mind2 fogívedre csinálnak.
4/5 anonim válasza:
Barátnőmnek csak felül van meg az egyik ismerősömnek is és mindkettőjüknek 70.000 ft volt úgy h még nem multak el 18 évesek... nekem alsó-felső van és 50.000 ft volt, de 4 fogamat kihúzták. :))
15/L
5/5 higiénia válasza:
Szia! Az állami 70 ropi (felső-vagy alsó) és 4 hetente rádnéznek. várhatóan emitt kétszer annyi ideig is lesz fent. Ha magán dokinál csináltatod ott 100-120 között mozog. Persze van drágább is biztos. Ő két hetente állítja, és akkor amikor neked jó (az állami időpont egyeztetés úgy zajlik, hogy kedden 9 kor várnak) a magán meg, hogy neked mikor jó kedden? És fele annyi idő!!! Nekem az OEP es doki 2-3 évet mondott a magán egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!