Fogszabályzó miatt foghúzás?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van 2 rossz fogam, 4es és az 5ös alsó, amik elég rossz állapotban vannak, de meg lehetne őket menteni. Viszont lesz fogszabályzóm, ami miatt azt mondták mindenképpen kéne fogat húzni mert nincs hely a számban és többek között a bölcsesség fognak se lesz helye szval majd azt is ki kéne húzni. Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás kihúzni a két rossz fogamat, vagy majd a bölcsességfogamat?2014. máj. 29. 19:22
1/2 anonim válasza:
Rossz fogadat húzasd ki. A bölcsesség fog ha kihúzzák, nagyon fáj.És azok egészségesen jönnek ki, szóval mindenhogy praktikusabb :)
16/L
2/2 anonim válasza:
Nekem felül kihúzták a két 4-esem és hogy szimmetrikus legyen alul is kihúzták a két 4-esem. Ráadásul minimum 2 bölcsességfogamat kikell műteni mert befele nőnek. mostmár lassan fél éve fentvan az állandó fogszabályzóm és nem bántam meg hogy kilett húzva 4 fogam is. (mindegyik egészséges volt) Ha neked úgyis rosszak meg amugy is kéne fogadat kihúzni a fogszabi miatt akkor ne sajnáld. A bölcsességfog meg nem sokat játszik közre a fogszabályzásban, azzal inkább akkor lesz gond amikor elkezd kinőni. Remélem segítettem :))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!