Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy lehet hogy 22 évesen egy...

Hogy lehet hogy 22 évesen egy szimpla fogmosástól a fél fogam a számba maradt?

Figyelt kérdés

Nagyon bepánikoltam tőle, még soft fogkefém is van,tegnap nyugiba mosom a fogam,erre hirtelen éles fájdalom gondoltam bele ment a sörte az ínybe vagy hasonló,de neem szépen a fél fogam gondolta magát és kitört? a helyéről. De nem volt reccsenés,semmmi csak leesett :(

Mondjuk tudniillik ezzel a foggal a doki 1 éve megszenvedett,mert spirális szuvasodás volt,rettentő nehéz volt betömni, és mindig is fájt ha keményre haraptam de a tömés nem volt magas,valamint az íny illetve a fog közti részen volt egy lyuk amit nem lehetett betömni.

De ez akkor is szörnyű,múlt hónapba húzták ki a mellette lévő társát,most holnap ezt is ki kell mert alapból rossz fog volt, egyszerűen annyira mélyen érint hogy 2 rágó marad azon az oldalon és mikor lesz pénzem implantátumra..

De nyafogásról ennyit,kérdésem végülis az hogy hogy a p..csbe törhetett le így hirtelen magától mikor nem is mozgott meg semmi?? Ha letört,inkább levállt..

Ez annyira kínos komolyan..

2014. máj. 21. 13:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ahhaa a felső és a legutolsó,vagyis nem az lenne de ugye mellette lévőt kihúzták 2 hete :(

Lehet akkor a tömés alá volt szuvasodva azért nem gyógyult meg teljesen ez a fog :/

Ma már jobb valamivel a fájdalom,rájöttem ha odatartom a nyelvem az ínyhez ami fáj és úgy iszok akkor kibírható pl.

De ha ma este kihúzzák ugye utána megszűnik a fájdalom? Mármint az persze tudom hogy húzás után fáj,de még mennyire.., hanem az a gond nem tudok enni illetve inni is nehezen mert bármi hozzáér kicsit is az ínyhez ahol letört igen éles fájdalommal jár. Tegnap is 1 péksütit és 1 csokit ettem egész nap :/ Remélem ha kihúzza már nem fog így fájni :S

2014. máj. 22. 12:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Spirál alakba volt a szuvasodás,nem értek én se hozzá,de fúrt-faragott,valami csap is lógott a számból, igen hosszú folyamat volt az a fogtömés :) Nos meg igen nagy fájdalom volt utána,kb a falat kapartam,de azt mondta ez volt a legneheze :)
2014. máj. 22. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát majd ha kiveszik azt a fogad, akkor implantáltass

a helyére - mást nem nagyon tudsz

2014. máj. 22. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Mikor mész dokihoz?

Először szerintem csinálnak majd egy rtg-t

Aztán nem tudom (talán lehet még valami koronát rátenni)

2014. máj. 22. 17:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Ha valakit érdekel mi lett a folytatás :((

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__56..

2014. máj. 22. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!