Hogy lehet hogy 22 évesen egy szimpla fogmosástól a fél fogam a számba maradt?
Nagyon bepánikoltam tőle, még soft fogkefém is van,tegnap nyugiba mosom a fogam,erre hirtelen éles fájdalom gondoltam bele ment a sörte az ínybe vagy hasonló,de neem szépen a fél fogam gondolta magát és kitört? a helyéről. De nem volt reccsenés,semmmi csak leesett :(
Mondjuk tudniillik ezzel a foggal a doki 1 éve megszenvedett,mert spirális szuvasodás volt,rettentő nehéz volt betömni, és mindig is fájt ha keményre haraptam de a tömés nem volt magas,valamint az íny illetve a fog közti részen volt egy lyuk amit nem lehetett betömni.
De ez akkor is szörnyű,múlt hónapba húzták ki a mellette lévő társát,most holnap ezt is ki kell mert alapból rossz fog volt, egyszerűen annyira mélyen érint hogy 2 rágó marad azon az oldalon és mikor lesz pénzem implantátumra..
De nyafogásról ennyit,kérdésem végülis az hogy hogy a p..csbe törhetett le így hirtelen magától mikor nem is mozgott meg semmi?? Ha letört,inkább levállt..
Ez annyira kínos komolyan..
Ahhaa a felső és a legutolsó,vagyis nem az lenne de ugye mellette lévőt kihúzták 2 hete :(
Lehet akkor a tömés alá volt szuvasodva azért nem gyógyult meg teljesen ez a fog :/
Ma már jobb valamivel a fájdalom,rájöttem ha odatartom a nyelvem az ínyhez ami fáj és úgy iszok akkor kibírható pl.
De ha ma este kihúzzák ugye utána megszűnik a fájdalom? Mármint az persze tudom hogy húzás után fáj,de még mennyire.., hanem az a gond nem tudok enni illetve inni is nehezen mert bármi hozzáér kicsit is az ínyhez ahol letört igen éles fájdalommal jár. Tegnap is 1 péksütit és 1 csokit ettem egész nap :/ Remélem ha kihúzza már nem fog így fájni :S
Hát majd ha kiveszik azt a fogad, akkor implantáltass
a helyére - mást nem nagyon tudsz
Mikor mész dokihoz?
Először szerintem csinálnak majd egy rtg-t
Aztán nem tudom (talán lehet még valami koronát rátenni)
Ha valakit érdekel mi lett a folytatás :((
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__56..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!