Mit csináljak vele hogy ne fájjon? Elég egy fájdalomcsillapítót bevenni és majd elmúlik? Meddig tart amíg kinő egy bölcsességfog?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,és már jópár éve hátul alul ahol a bölcsességfogam helye van fel van púposodva az ínyem.Ma délelőttől fájdalmat éreztem hátul az egyik hupli helyén és miután rendesen megnéztem rájöttem hogy a bölcsességfogam elkezdte egy kis területen átszakítani az ínyemet.Ilyenkor mi a teendő?Fertőtleníteni nem kellene valahogy hogy ne gyulladjon be a friss seb?Annyira nagyon nem fáj csak evésnél meg evés után sajog elég rendesen...Meddig fog kb tartani kb mire kijön(napok?hetek?hónapok?évek?)?Ez így normális?Meddig fog kb fájni?Kell még ennél durvább fájdalomra számítanom vagy ilyen marad amíg ki nem nő?Elég tanácstalan vagyok ezügyben,kérlek mondjatok tapasztalatokat is.Előre is köszönök minden választ.2014. máj. 20. 20:17
1/2 anonim válasza:
Egyedi, hogy mennyire jön ki, mindenesetre akkor múlik el a fájdalom, amikor már nem feszül tovább a fogíny. Szájvizes öblögetés azért jó, mert az ételmaradék nem bomlik az esetleges gyulladt fogínynél. Ha már elviselhetetlen a fájdalom, csak akkor ajánlott gyógyszer. Esetleg fogorvos hajlandó kis bemetszést csinálni.
2/2 anonim válasza:
menj el szájsebészetre,ott felvágják,és ki tud bújni.3 nap alatt vége a szenvedésnek,ami évekig tarthat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!