Antidepresszáns/nyugtató mellett lidocain injekció?
Sertralin-t és Frontin-t kell szednem pánikbetegség miatt. El kéne mennem egy fogamat kihúzatni, mert eléggé fáj, de nem tudom, hogy érzéstelenítő injekciót lehet-e alkalmazni az említett szerekkel.
Szóval a kérdés: van-e ezeknek a szereknek együttesen alkalmazva valami nem kívánatos hatása/veszélye?
(Olyan válaszokat lehetőleg nem kérek, hogy "minek szeded ezeket", nem jókedvemben szedem, hanem orvos írta elő)
A orvos fogja eldönteni, milyen típusú fájdalomcsillapítót ad. Egyébként lehet bármilyet, nem befolyásolja. A kihúzást öndiagnosztizáltad? A fáj a fogam, húzzuk ki című történet 90%-ban nem végződik foghúzással. Ennek eldöntése az Orvos kompetenciája, azért járt öt évet egyetemre és utána még sok év szakképzésre, hogy ne te döntsd el és megpróbálja megmenteni..
Neked annyi lenne a dolgod, hogy elmenj hozzá és elmondd, milyen gyógyszereket szedsz.
"A kihúzást öndiagnosztizáltad?"
Igen, tekintve, hogy gyakorlatilag alig látszik már belőle valami :) Tudom, hogy az orvos dönti el, de ebből szinte biztosan foghúzás lesz :) De amúgy mindegy is, mert töméshez/gyökérkezeléshez ugyanúgy adnak érzéstelenítőt.
"Neked annyi lenne a dolgod, hogy elmenj hozzá és elmondd, milyen gyógyszereket szedsz."
Igen, egy normálisan működő egészségügyben így KELLENE működnie, de gondolom, nem csak nekem eléggé negatívak a tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Persze ott van a magánorvos, csak momentán nincs rá pénzem.
Azért köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!