Milyen folyékony ínygyulladás csökkentőt tudtok ajánlani?
Sziasztok!
Sajnos a mostani váltakozó időjárás és a front nagyon megpecsételte az idei karácsonyomat, gyakorlatilag 2 napja rettenetesen fáj lent hátul az ínyem, és úgy van bedagadva, hogy kívülről is és belülről is egy fél centis púp van rajta, és a fogam is megemelkedett, iszonyat ha ráharapok... Fájdalomcsillapítókkal tömöm magam, és 2 gyulladáscsökkentőt is próbáltam: Diclac nevű tabletta, de nem hatott semmit, és ráadásul szúrt a szívem tőle. Corsodyl-lal próbáltam öblögetni, az korábban valamit segített, most azonban jobban begyulladt tőle. Fogorvosomhoz most ünnepek alatt nem tudok elmenni, de felesleges is lenne, mert annyit tanácsolt hogy gyulladáscsökkentővel kenegessem, illetve amíg be van gyulladva addig nem is csinálhat semmit. Hozzáteszem, a felette levő 2 fogam teljesen jó, vagyis az egyik a bölcsesség fogam, a másiknak meg a fele fog-fele tömés. Csak arra gondolok hogy a bölcsesség fogam nyomja alulról az előtte levő tömött fogam, de mindig csak akkor fáj, ha front van. Szerintetek mit csináljak, mivel öblögessem? Valami erőset ha tudtok, azt megköszönném.

Nekem amikor ilyen van a fogorvosom mindig Gingisol ecsetelővel ecseteli le.Patikában lehet kapni kb 700-1500ft között van és asszem 50ml.De elég belöle pár csepp,vigyázz nagyon csípni fogja!utánna 1 órahosszáig ne igyál,ne egyél,ne öblögesd és ezt napi 2-3x ismételd meg.Vérezni is fog szóval vattapamacs legyen kéznél mikor csinálod és jol nyomd majd rá az ínyedre.
Jobbulást.De amugy nekem az alkoholos szájvíz is szokott hatni.:)

Tantum Verde pumpás spray, recept nélkül, patikában kapsz. Egyszerűen csak naponta többször odaspriccelsz a gyulladt területre. Ne nyeld le!
Nemcsak a gyulladást, de a fájdalmat is csökkenti és kellemes friss lesz tőle a lehelleted (gyulladt szájjal ez ugyabár ritkán mondtható el).
Jobbulást!

Köszi a válaszokat! Máris sokkal előrébb vagyok. A Gingisol-t be fogom szerezni hétfőn, ha ecsetelni kell vele az ínyt és csíp az jól hangzik, valami ilyen erős kell...:) Szerencsére tegnap óta már lejjebb ment a gyulladás és enyhült a fájdalom, de ki tudja mikor jön vissza, és akkor jó ha kéznél van valami.
Tantum Verde pumpás szájspray is jól hangzik, szerintem abból is betárazok itthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!