Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Arc irányába nőtt bölcsességfo...

Arc irányába nőtt bölcsességfog műtét mennyire fáj, mennyire nehéz műtét?

Figyelt kérdés

sajnos akadályozta a dolgot hogy az előtte lévő fogat húzni kellett, és majd csak most mehetek a műtétre ha begyógyult..

bal alsó elég kevés része van még csak kint , és sajnos az arcomba nő bele..

2014. ápr. 30. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
miért kell az elötte lévőt húzni? egyéb dolog miatt? Nekem minda 4-et egyszerre huzták annó. nekem ki sem tudott nőni mert nem volt helye és az inyben vizszintesen kezdtek el haladni az egészséges fogak gyökere felé. több mint 1 órás műtét volt. utána 2 hétig nem tudtam suliba menni mert nagyon fel volt dagadva az arcom. fájt azért de gyógyszerrel birható volt. az evés nehézkes volt.. de jobban jártam mint az a barátnöm akinek 2 hetente mütöttek egyet igy amire begyógyult az egyik jött a másik mütét, igy ö 8 hetet szenvedett vele, én meg 2-t.
2014. ápr. 30. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
alánőtt a bölcsességfog gyökere, szétnyomta és elromlott a gyökere teljesen.. amikor a doki megpróbálta megnézni a fogat hogy esetleg betömje tövig letört..
2014. ápr. 30. 20:35
 3/3 szamo77db ***** válasza:
Ha megfelelően érzéstelenítik, nem érzel belőle semmit! Nekem a mandulámat is úgy kivették, hogy semmit nem éreztem belőle. Pedig felnőttkori műtét volt, 32 éves voltam!
2014. máj. 17. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!