1/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet így megmondani. Függ például attól, hogy magánnál csináltatod-e vagy sem. Fehér színűt, vagy sima fémet akarsz. Felül vagy alul. Szóval menj el és konzultálj a dokival. Menj akár több helyre. Persze (ha jól tudom) államinál (kórháznál) olcsóbbat nem találsz. Az ár különbség akár 150-200.000 Ft is lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, nekem ez is nagy segítség.
2014. máj. 3. 10:33
3/5 anonim válasza:
Tényleg sok mindentől függ. Nekem államival alsó-felső 60000 volt. Ha maszekon csináltattuk volna 200000 lett volna.
4/5 A kérdező kommentje:
És egyébként ez az állami támogatott hogy működik? Nekem kell kérni? Vagy hogy állapítják meg? Mikor megkérdeztem a fogorvost azt mondta, hogy 30 ezer körül van 18 év alatt. Felette 150-200 ezer.
2014. máj. 8. 18:34
5/5 A kérdező kommentje:
Jah és csak felső kellene.
2014. máj. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!