Abbahagyhatom az antibiotikumot, ha nem érzem jól magam tőle?
Figyelt kérdés
Mindenképpen vissza megyek orvoshoz,de addig is szeretném ha megosztanátok a tapasztalatokat.Szerdán kiszedték a jobb alsó bölcsifogamat.Elég simán ment,kb.10 perc alatt kint volt két szurival,nem kellett vágni,varrni stb.Aznap fájdalomcsillapítóval tudtam is aludni.Aztán csütörtök éjjel,gondolom a kevés kaja Cataflam+Flector kombótól elájultam pár mp-re.Rázott a hideg,hányingerem volt.Péntek reggel visszamentem a fogorvoshoz,kitisztította a sebet,mert volt gyulladt szövet,rakott bele gyógyszeres gézlapot.Írt fel Dalacin antibiotikumot.Azóta szedem,de nem érzem jól magam tőle.Állandóan feszült vagyok,ideges,ettől magas a pulzusom.Teljesen elvette az étvágyamat,ha eszek valamit,egyből hányingerem is lesz.Szédülök tőle.Éjjel nem tudok aludni.Gyanakszom,hogy attól van.De abbahagyni nem merem,mert félek,hogy még rosszabbul járok.Segítsetek!!!2014. ápr. 27. 11:57
1/2 anonim válasza:
Az ájulás a Cataflam mellékhatása is lehet, ez esetben azt azonnal hagyd abba. Az antibiotikum nem okoz feszült, ideges állapotot, azt emiatt ne hagyd abba. De ha súlyosnak érzed a gondot, akkor irány az ügyelet, a sürgősségin el kell, hogy lássanak, ha rosszul vagy!
2/2 anonim válasza:
Csak nem akarod magad tönkretenni! Nem mindenkinek felel meg, amit az orvos kigondol.
És a fokhagyma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!