Fogszábolyzó panaszok? Bővebben lent.
Sziasztok.
Ma ragták fel a fogszabályzóm, igazából annyra még nem is zavar, csak a gyűrűnél. Ugyanis ha összezárom a szám egyrészt a jobb oldalon nem érnek össze a fogaim, míg a balon igen...Vagyis na, ha mondjuk ráharapok valamire.
A másik: a gyűrűknél erősen rajta maradt a ragasztó, ez le fog jönni? és mennyi idő kb? Már ezektől a gumiktók, amit tegnap a számba raktak hogy a gyűrűs fogaknál tágítsák a helyet, már ettől fájt. Most már mégjobban. Harágok, úgy érzem hogy nem a fogaimmal, hanem mintha lenne bent valamire...de legjobban ez a ragasztó zavar...Esetleg fájdalomcsillapítót lehet rá szedni?
És még egy utolsó: Úgy érzem hogy pöszén beszélek...ez megváltozik majd? vagy a fogszabályzó levételéig pösze leszek??
Bocsánat hogy ilyen hülyén fogalmaztam.:( Remélem értitek.
Nekem nem gyűrűs, viszont raktak fel harapásemelőt én az miatt nem tudtam enni, mert nem értek össze a fogaim. De ahogy mozogtak a fogaim, már összeérnek.
Én eleinte szedtem fájdalomcsillapítót. Viszont nem viaszoztam, egy idő után megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!