Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Esztétikusnak tartjátok az...

Esztétikusnak tartjátok az ilyen fogakat?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem elöl picit szét állnak a fogaim mint a képen látható nőnek. Egyéb probléma nincs velük a többi szabályos.

[link]

Milyen véleménnyel vagytok az ilyen emberekről? Mennyiért lehetne ezt a problémát kezeltetni egy fogszabályzóval?

25 éves Nő vagyok.

2014. ápr. 8. 01:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem.jo a.linked
2014. ápr. 8. 01:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Van akinek jól áll van akinek kevésbé. Ezt így nehéz megmondani, de amúgy nem gáz. De ha zavar elvileg direkt vagy indirekt héjakkal is lehet rajta javítani nem muszáj fogszabályzó, de ezt egy fogorvos jobban megtudja mondani.
2014. ápr. 8. 02:10
 3/15 anonim válasza:
én mindig is hátborzongatónak találtam az ilyen fogakat, anno Madonnának is ilyen volt. Szerintem fogszabival ez orvosolható egyébként...
2014. ápr. 8. 06:51
 4/15 anonim ***** válasza:
én elkapnám Suky-t legyen akármilyen csálé a foga...
2014. ápr. 8. 07:39
 5/15 A kérdező kommentje:

Én szeretnék rá ölteni de sajnos sokba van nekem is szétáll kb ennyire mint a képen a nőcinek, és magasabbak is az első kettő fogam. =(

Egy darab képen nem mosolygok miattuk.

2014. ápr. 8. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet javítani fogszabival is, vagy tehetnek rá kerámiahéjat.
2014. ápr. 8. 12:50
 7/15 A kérdező kommentje:
És tudnátok segíteni benne hogy mennyibe kerül a két eljárás külön? Fogszabis vagy a foghéj felhelyezése?
2014. ápr. 8. 23:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Rendelője válogatja, de a direkt héj talán olyan 20-30 lehet foganként, fogszabályzó pedig ívenként 100-200 is lehet. Nekem most lesz úgy tűnik önligírozó (felnőtteknek ajánlják mivel finomabban mozgatja a fogakat így kíméletesebb a kifejlett csonthoz) ami ívenként 140 lesz és másféf-két évig kell hordanom.
2014. ápr. 9. 22:59
 9/15 anonim ***** válasza:
De mondom, menj el egy dokihoz és mond el neki, hogy zavar a metszőfogaid közti rés és erre szeretnél egy megoldást találni, aztán az elmondottak alapján mérlegelsz majd, hogy mit szeretnél.
2014. ápr. 9. 23:03
 10/15 anonim ***** válasza:
De abba ne menj bele semmiképpen, ha az orvos arra akar rábeszélni hogy lecsiszolja a fogaidat és koronát tesz rá. Sajnos én így jártam, ferdén nőtt a két első fogam és rábeszélt, hogy majd koronával milyen szép lesz, lecsiszolta, gyökérkezelte az ép fogaimat! Ennek későbbi következményeit meg nem részletezem, de nem érte meg!
2014. ápr. 10. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!