Veletek is fordult már elő, hogy a felszíni kisméretű lyuk alatt a fogorvos nagyobb "kráterbe" szakadt?
Figyelt kérdés
Nálam a fogorvosom(akit azóta már leváltottam, kissé megbízhatatlan munkája miatt) folyton ilyen fogakat talál...és nem tudom eldönteni, hogy ő ebből akar profitálni, mivel minél inkább szétfúrja a fogat, annál nagyobb a valószínűsége, hogy érzékeny lesz a különböző behatásokkal szemben és gyökérkezelésnél kötünk ki, ami neki ismét nagyobb bevételt jelent...
Ezeknél a fogaknál még beteg állapotban az édes ételekkel szembeni érzékenység(ami tudtommal a szuvasodás legelső stádiuma), vagy még ez sem volt megfigyelhető.
Köszi a válaszokat!
2014. ápr. 5. 17:00
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer elkezdett fúrni egy kis lyukat és szétrobbant a fogam, annyira rossz volt
2/3 anonim válasza:
Nekem a fogorvosom úgy szedte le a fogkövemet hogy több fogamból is letört apró darabokat. Egy másik fogorvos is mondta hogy ez így nagyon nem jó. Szerintem ne menj hozzá többet ha úgy gondolod rajtad akar meggazdagodni.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát jól sejtettem, hogy működik a fogorvos maffia is... :/
2014. ápr. 6. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!