Miért van az, hogy este maximálisan megmosom a fogam, reggel mégis kellemetlen szájszaggal ébredek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 22:48
1/4 anonim válasza:
Lehet gyomorpanasz miatt/ egyéb fogprobléma miatt.
Szerintem a fogorvos bácsi vár rád.
2/4 Passiflora válasza:
A kellemetlen szájszag hátterében az esetek jelentős részében a nyelven kialakult lepedék áll, de sok más oka lehet, köztük nem fogászati, szájhigéniai problémák is.
Ha gondolod, olvasd el itt a hozzászólásokat, hátha találsz bennük valami hasznosat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__51..
3/4 anonim válasza:
Reggel mindenkinek szájszaga van. Logikus, hiszen 10 órán keresztül semmi nem került a szádba, a PH-ja fel van borulva.
Aztán ennek vannak fokozatai. Lehet gyomorpanasz, lehet rossz fog, lehet lepedékes nyelv, vagy akár a rossz vízminőség is. De alapból is mindenkinek szájszaga van reggel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Mikor sokáig nem eszek semmit, tehát 2.5 óráig tényleg nulla a kaja, akkor szoktam még érezni. A fogkefémen van nyelvtisztító. Lyukas fogam 1 van, de még nem javítható a doki szerint.. Eddig nem mertem megkérdezni, pedig 2 havonta járok kontrollra.. Szerintem a gyomrommal lesz valami.. Köszönöm!
2014. ápr. 4. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!