Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy éve készült fogkoronám...

Egy éve készült fogkoronám most elkezdett mozogni. Ha leesik vagy a fogorvos leszedi akkor ugyanezt vissza lehet tenni? Vagy újat kell csináltatni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ miért esett le, mert ha pl. eltört/megrepedt, akkor újra kell csinálni.Ha csak a ragsztó engedett el, akkor vissza tudja valószínűleg simán tenni. A fogorvos majd megmondja.
2009. dec. 18. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kellett,hogy garanciát vállaljon rá az orvos. A lényeg,hogy ugyanahhoz menjél el, aki csináltatta. Ha semmi baja nincs a koronának vissza tudja tenni ha valami baja lett (letört, megrepedt stb) akkor pedig neki kell újat csináltatnia garanciába tehát számodra ingyenesen.
2009. dec. 18. 13:52
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, szerintem csak a ragasztó engedett, mert külsőleg semmi baja. Ha mondom, hogy mozog akkor le is szedi? és rögtön vissza is tudja tenni?
2009. dec. 18. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 fogamon korona van és úgy érzem, hogy valahol levegőzik. Már időpontom van, de azt mondta nekem a doki, hogy ha le kell venni, akkor mindenképpen másikat kell csinálni, mert nem úgy veszi le, hogy megfogja és lehúzza, hanem szét kell fúrni, hogy lejöjjön. Bár, ha neked mozog, valószínűleg csak meglazult. Mióta van fönt, mert általában 3 év garancia van rá, ha az az idő alatt van baja ingyen kell, hogy megcsinálja. Az a lényeg, hogy ugyanoda menj vissza.
2009. dec. 18. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vok. Bocsi most látom, írtad, hogy 1 éve van. Akkor garanciába meg kell hogy csinálja. Ha új kell, ha nem.
2009. dec. 18. 14:14
 6/12 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm :)
2009. dec. 18. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha csak lelazult, lekapja könnyen és 5 perc alatt visszateszi.
2009. dec. 18. 18:58
 8/12 A kérdező kommentje:
húú kedves utolsó, most megnyugtattál mert nagyon félek:) köszi
2009. dec. 19. 10:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Tényleg 5 perc az egész ha csak a ragasztó engedett le. Ne aggódj nem fog fájni.
2009. dec. 19. 11:33
 10/12 A kérdező kommentje:
és még azt megkérdezhetem, hogy hogy szedi le?
2009. dec. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!