A Szentkirályi utca 47 alatt található fogászatra kell időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Van egy lyukas bal felső és egy letört jobb alsó 5-ös fogam. Egyik sem fáj, így nem igénylek sürgősségi ellátást, viszont nem akarom, hogy rosszabbodjon a helyzet. Ez annyit tesz, hogy nem nagyon merek rágni már egyik oldalon sem. :-S2014. márc. 30. 20:06
1/7 anonim válasza:
Nem kell, viszont készülj arra, hogy egy fél napig várakozhatsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Annyira rengetegen vannak? Te már voltál ott, mik a tapasztalataid, azért alaposan dolgoznak?
2014. márc. 30. 20:20
3/7 anonim válasza:
Én reggel 10-től délután 1-ig vártam, és az csak az ambulancia volt :D Először oda küldenek, majd onnan tovább. Nekem annyi volt a "szerencsém" hogy ott kaptam a gyulladásra gyógyszeres csíkot, tehát nem mentem tovább, csak másnap. Nah ott a szájsebészeten napi 2-3 óra várakozás.
4/7 anonim válasza:
Amúgy meg jól dolgoztak nagyon :) a végén kihúzták bölcsességfogamat fél perc alatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infókat! :-)
Ez a fajta várakozás belefér, 1 napot szívesen rászánok a fogászatra, a lényeg, hogy nem hentesek kezében leszek. :-)
2014. márc. 30. 22:04
6/7 anonim válasza:
Elmentél oda?
Milyen volt? Mennyit kellett várni?
7/7 anonim válasza:
A letörttel mit csináltak?
Betömték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!