A Szentkirályi utcában melyik fogászatot/szájsebészetet ajánljátok? A Szentkirályi 40 alatti Központi Stomatológiai Intézetet, vagy a 47 szám alatti Semmelweis-t?
Nem tudom voltál-e már azóta, sokat nem tudok mesélni, de én jártam mindkét helyen.
Az orvostanoncokra szájsebészeti műtétet bíztam, pikk-pakk megvolt, amennyire meg tudom ítélni, profik voltak. A hely is kellemes, segítőkészek, rendesek. DE most vizsgaidőszak jön és ilyenkor már belassulnak a dolgok ott is..Meg én úgy tudom, hogy tömetni nagyon sokan járnak oda, ki tudja mikorra kapsz időpontot...
A másik hely sokkal lepukkantabb, sokára szólítottak, akkor sem találkoztam orvossal, kijött egy asszisztens, h a "doktornő hajlandó a fogaival foglalkozni", és elkezdtünk időpontot keresni, de csak hónapokkal későbbre volt, úgyhogy hanyagoltam....
Amiben mindkét hely jó, hogy ingyen röntgeneznek és elviheted a felvételt :D ( ha később mégis magándokihoz mennél)
Szia, hol lehet elvinni a felvételt? Amikor kijössz a röntgenből, de még nem vitted be a dokinak megmutatni? Mert nekem miután megnézte a doki, ottfogta, nem adta oda!
Szép fronttömés ki csinál ott, nem tudod?
Most ez melyik?
Gyulladásra meg antibio kell-
azt felírják sima körzeti rendelőben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!