Mit tehetnék, hogy ne legyen büdös a szám reggel ébredéskor? Lehet, hogy vmi bajom van?
és akinek napközbe is? :S olvastam itt vhol hogy sok folyadék,zöldség,gyümölcs?
Inni tényleg elfelejtek vhogy..vtam már párszor kiszáradva..
Szia!
Három problémára tudok gondolni:
1. Valamelyik fogad rossz, és az ételmaradékot nem tudod rendesen kimosni. Ebben az esetben a pangó ételmaradék okozza a rossz lehelletet. Ez veszélyes is lehet. Ebben az esetben feltétlenül menj el fogorvoshoz.
2. Gyomor probléma is állhat a háttárben. Nincs túl sok savad? Nem fáj a gyomrod rendszeresen?
3. Fogíny sorvadás. Nem érzékeny a fogínyed? Szokott vérezni? Ha ez az eset, tudok ajánlani egy nagyon jó gyógynövény termékcsaládot, aminek van egy balzsama is, ami nem csak a fogínyre jó, de a rossz lehellet problémáját is megoldja.
Szia!De fogmosáskor mindig vérzik az ínyem,milyen gyógynövényt tudnál ajánlani???
Különben nincs savam...És rossz fogam se..tudtommal.
Szia!
Én vagyok a hatodik válasz írója.
Ha vérzik a fogínyed, akkor nagy valószínűséggel avval van a baj, az okozza a rossz lehelletet.
Érdemes foglalkozni vele, mert hosszú távon nagyobb gondokat is okozhat. A például fogaid hamarabb kihullhatnak.
Érdemes fogkrémet váltani. Sajnos az igazán jó minőségű fogkrémek drágák, de erre a problémára azok jók. Én a Sunrider fogkrémet tudom ajánlani, nagyon jó tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban, de persze más fogkrémek is vannak, amik jók, de azok szintén ilyen árban vannak.
Ugyan ennek a cégnek van egy gyógyövény olaja. Ezzel érdemes dörzsőlni, masszírozni a fogínyt. Ha nincs mindig időd masszírozni, akkor olyankor öblögess vele. A rossz lehelletet is el fogja tüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!